Képességfejlesztő meseház


Képességfejlesztés gyermekek részére 1-17 éves korig.
MENÜ

Tibeti hangmasszázs terápia


Napjainkban sok szó esik a relaxáció fontosságáról. A kezelések alatt nagyon könnyen jutunk alfa állapotba. Ellazuláskor, vagy felszínes alváskor agyunk lassabban pulzál, mp-ként 7-14 HZ frekvenciát jelez, ezt alfa agyhullámnak nevezzük. Tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy az alfa agyhullám befelé irányuló mentális /lelki, szellemi/ működéssel, nyugalommal, pihenéssel és ellazultsággal kapcsolódik össze. Ez az alfa agyhullám  aktivitás egyúttal az inspirációval, kreativitással, gyorsabb gyógyulással, hatékonyabb tanulással, erősebb koncentrálással függ össze.


A tálak nem csak hangokat, rezgéseket is közvetítenek. Oberton gazdagságuk miatt intenzív hatást gyakorolnak az emberi szervezetre. /Oberton = olyan hangzás, amikor az alaphang mellett, vele egy időben egy vagy több magas hang képződik./ Ezen klasszikus tibeti tálak Nepálból származnak, 5-12 fém ötvözetéből, kézzel  készültek. Megszólaltatni kézzel v. ütővel lehet. Csodálatos hangjuk ősbizalmat közvetít.


Felgyorsult világunkban környezetünk káros rezgései, az egymás iránti helytelen viselkedés, saját negatív gondolataink miatt egyre több stressz ér bennünket, kevés idő jut szeretteinkre, önmagunkra. A nem kezelt negatív stressz energetikai blokkokat okoz szervezetünkben. Testünkben ezáltal diszharmónia, kimerültség van jelen, melynek következtében az immunrendszer felmondja a szolgálatot és ez előbb-utóbb betegséghez vezet.


Testi, lelki, szellemi problémáknál a hangmasszázs elősegíti, hogy az ember megtapasztalja a belső békét, harmóniát, felerősödjön a szervezet öngyógyító mechanizmusa, s tudjon megszabadulni a mindennapi stressz, gondok, félelmek okozta bajoktól. A tálak hangja segíti agyunkat alfa állapotba jutni, míg az általuk közvetített rezgések hangolják szervezetünket, így helyreállítják energetikai tervrajzunk eredeti minőségét.


Ellazulási és fájdalomcsillapítási hatásával a hangmasszázs gyógykezeléseket támogat, például porckorongi, altesti görcsöknél, ízületi problémáknál, keringési zavaroknál, valamint sok más egészségi problémánál.


Felnőtteknél, gyermekeknél egyaránt rendkívül hatékony.

 

Asztali nézet